Menu

Het laatste nieuws vind je hier.

Programma

De reünie staat vooral in het teken van ontmoeting, herinneringen ophalen en contacten intensiveren onder het genot van een drankje en een hapje. 

Verder invulling van het programma volgt in de loop van het jaar.
Zie hieronder het programma: 

15.00 uur                             -              Ontvangst reünisten
16.00 uur                             -              Broodjes bar open
17.30 uur                             -              Buffet open
20.00 uur                             -              Einde reünie

  • Er worden munten verkocht tijdens de reünie, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje kunt bijkletsen met je oud-klasgenoten.
  • Tijdens de reünie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. Deze foto´s zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen en deze worden je dan thuisgestuurd.

Frans Laenen
Docent Skinlecollege en Elde College van 1974 t/m 2015.

25 Jaar Elde College en de daarbij behorende reünie bracht mij op het idee om weer eens op zoek te gaan naar oude opnames uit het eerste cabaret van het toenmalige Skinlecollege. Samen met Hein Heijne en vele collega’s is dit toen tot stand gekomen in de aula van het gloednieuwe schoolgebouw aan de Putsteeg. Omdat er waarschijnlijk ook vele oud-leerlingen en (oud-)collega’s op de reünie komen heb ik een aantal liedjes en sketches uit dit eerste begin (1978) op YouTube geplaatst onder https://youtu.be/IwTId7GIsDQ. Zo’n 40 jaar geleden, werd alles opgenomen met simpele bandrecorders en microfoons. Dit is natuurlijk te horen aan de kwaliteit, maar goed genoeg om je weer terug te brengen naar die tijd. Veel plezier met het beluisteren.